Agencija za knjigovodstvo - HLB T&M Consulting Beograd

 

# Naše Usluge

 

HLB T&M Consulting je osnovan 2011. godine a sedište kompanije se nalazi se u Beogradu, opština Vračar. Zajedno sa sa našim timom saradnika nudimo sledeće usluge za međunarodne kompanije kao i srednja i velika domaća preduzeća:

 

  • Računovodstvene i knjigovodstvene usluge
  • Poresko savetovanje
  • Izradu studija o transfernim cenama
  • Pravno savetovanje

Dugogodišnje iskustvo stečeno u finansijskom i poreskom sektoru kao i  tehničke veštine našeg tima su ključ našeg uspeha u Srbiji. Knjigovodstvena agencija HLB T&M Consultig kontinuirano beleži rast poslovanja i trenutno pruža knjigovodstvene usluge velikom broju međunarodnih i domaćih klijenata.

 

# Naš Tim

 

Tokom petnaest godina rada u renomiranim konsalting kompanijama u Srbiji i zemljama u okruženju, članovi našeg tima su pomogli velikom broju domaćih i stranih klijenata da svoje poslovanje u regionu organizuju na poreski optimalan način i u skladu sa važećim propisima.

 

Direktor kompanije je Milka Jančić, ovlašćeni računovođa, revizor i poreski savetnik. Pre osnivanja kompanije HLB T&M Consulting, najveći deo poslovne karijere provela je na pozicijama menadžera u vodećim međunarodnim kompanijama  koje pružaju usluge iz oblasti računovodstva, revizije, izrade studija o transfernim cenama i poreskog savetovanja.

 

# Pristupanje međunarodnoj mreži računovođa HLB International

 

Kompanija je pristupila mreži HLB International u 2012.godini, čime je dobila međunarodno priznanje i mogućnost međunarodnog delovanja, bez gubitka nacionalnog identiteta i vlasništva.

Međunarodna mreža HLB International je osnovana 1969. godine u Londonu i sada je svetski poznata grupacija nezavisnih računovodstvenih kompanija i finansijskih savetnika. Mreža poseduje u 130 zemalja sa 16,000 zaposlenih i preko 500 predstavništava. Članovi naše grupacije pružaju klijentima sve vrste usluga u oblastima revizije, poreskog savetovanje, računovodstva kao i pravnog i finansijskog savetovanja. Kao član tzv. “Forum of Firms”, HLB International je obavezan da sprovodi naviše standarde kvaliteta usluga.

 

 

PROČITAJTE: 5 SAVETA ZA IZBOR KNJIGOVODSTVENE AGENCIJE U BEOGRADU >>