MILKA JANČIĆ

 

DIREKTOR

 

 

 

 

Milka Jančić je partner u kompaniji HLB T&M Consulting u Srbiji. Poseduje licence za ovlašćenog revizora I ovlašćenog računovođu. Završila je Ekonomski fakultet i od 2001. godine se bavi revizijom, računovodstvom, poreskim savetovanjem i izradom studija o transfernim cenama.

 

# PROFESIONALNA KARIJERA

 

Veliki deo poslovne karijere provela je na pozicijama menadžera u vodećim međunarodnim konsultantskim kompanijama koje pružaju usluge iz oblasti finansijskog, poreskog i pravnog savetovanja

 

U kompaniji Deloitte Milka je bila direktor računovodstvenog sektora u periodu od 2011 - 2013 godine. Bila je zadužena za eksterno računovodstvo i savetovanje u vezi računovodstvom kao i za usluge obračuna zarada za klijente.

 

Pre angažmana u kompaniji Deloitte, u periodu od 2008. godine Milka je bila angažovana u austrijskoj kompaniji Confiida Consulting na mestu direktora kompanije, a najveći deo angažovanja bio je na poslovima poreskog savetovanja i računovodstva.

 

Od 2005. - 2008. godine Milka je bila zaposlena u još jednoj austrijskoj kompaniji IB Interbilanz Consulting na mestu direktora kompanije i odgovorna za osnivanje, razvoj kompanije i svih njenih odeljenja, pronalaženje klijenata kao i rad sektora za reviziju i poresko savetovanje.


# NAJZNAČAJNIJI KLIJENTI

 

Milka je pružala usluge velikom broju klijenata od mikro do velikih srpskih i internacionalnih kompanija iz različitih oblasti poslovanja, uključujući proizvodne kompanije, maloprodajne kompanije, komapanije koje se bave pružanjem usluga i druge.


Neki od značajnijih klijenata sa kojima je sarađivala su: Sony HD Win, Deutsche Bank, Carlsberg, Panasonic Electric Works Vossloh-Schwabe Serbia, Porr, Porsche Leasing, Rauch, Doka Serb, Peek & Cloppenburg, Austrian Airlines, Vip Mobile, Muehlbauer, Schmitz Cargobull, Gebrüder Weiss, Knauf Insulation, Nokia Siemens Networks.