Računovodstvo Beograd - 5 koraka za izbor računovodstvene agencije

.. PROVERITE DA LI MI ISPUNJAVAMO SVE VAŠE ZAHTEVE

 

Računovodstvene usluge - Ovaj blog treba da predstavi kriterijume koje treba razmotriti pri izboru računovodstvene agencije u Beogradu kao i da korisnik proveri da li je naša kompanija HLB T&M Consulting dovoljno kvalifikovana da odgovori svim postavljenim zahtevima. Osim provere referenci računovođa koji će biti zaduženi za saradnju sa klijentom, neki dodatni kriterijumi su navedeni u nastavku:

 

# SERFITIKATI RACUNOVODSTVENE AGENCIJE

Potrebno je proveriti da li osobe zadužene za saradnju sa klijentom imaju položene državne ispite kojim bi se potvrdilo da se saradnja započinje sa sertifikovanim računovođama. Naravno, sam sertifikat ne znači zagarantovano visok kvalitet za računovodstvene usluge, ali računovođe koje nisu prošle dovoljno obuka i ne poseduju značajno iskustvo neće moći da ispune kompleksije zahteve klijenta vezane za poresko savetovanje i same računovodstvene procedure.

 

Zašto HLB T&M Consulting?

Svi članovi našeg tima koji se bave računovodstvom su završili Ekonomski Fakultet u Beogradu i ovlašćene su računovođe. Takođe, naši klijenti su uglavnom predstavništva internacionalnih kompanija tako da su zahtevi za finansijsko izveštavanje po međunarodnim standardima naša svakodnevnica. Da proverite kvalifikacije našeg menadžmenta, posetite stranicu naš tim.

 

# Iskustvo pružanja usluga u sektoru u kom posluje Vaša kompanija

Raditi u računovodstvenoj agenciji

Pored ostalih kvalifikacija, proverite da li osoba/osobe koje su ispred računovodstvene agencije zadužene za saradnju sa vama poseduju iskustvo pružanja računovodstvenih usluga kompanijama koje rade u istoj oblasti kao i vaša firma. Iako je računovodstvo slično za veliki broj sfera industrije, najbolje usluge ćete dobiti ukoliko računovođa poseduje iskustvo u oblasti u kojoj poslujete.

 

Zašto HLB T&M Consulting?

Da bi se upoznali sa listom klijenata sa kojima trenutno sarađujemo, posetite link naši klijenti. Ovo su samo neki od klijenata kojima pružamo usluge knjigovodstva, poreskog i rpavnog savetovanja. Sa zahtevom za detaljnu listu ostalih klijenata, kontaktirajte nas preko stranice kontakt.

 

# Veličina računovodstvene kompanije koja posluje u Beogradu

Neki ljudi su sigurniji ako knjigovodstvene usluge prepuste velikim, internacionalnim kompanijama. Iako sva ta poznata imena iz oblasti finansija deluju sjajno, sa druge strane može da se javi problem da je klijent prepušten početnicima koji tek treba da uče posao i da u slučaju nekog problema teško dođu do partnera kompanije i ostalih rukovodioca koji ima najviše iskustva u knjigovodstvu. Jednostavno, možda niste klijent najvišeg prioriteta kome će posvetiti pažnju. Sa druge strane, računovodstvene agencije sa jednim ili dva zaposlena teško da će moći da odgovore na sve zahteve koje ćete im postavljati ako vaš posao bude rastao.

 

Zašto HLB T&M Consulting?

Menadžment naše kompanije je prethodno iskustvo u knjigovodstvu i poreskom savetovanju sticao radeći na menadžerskim pozicijama u najvećim međunarodnim finansijskim kompanijama u Srbiji počev od malih domaćih preduzeća pa sve do velikih internacionalnih kompanija.  Naša kompanija je srednje veličine i svaki klijent nam je podjednako važan.

 

# Pronađite preporuku i saznajte više informacija o agenciji za računovodstvo 

Ukoliko poznajete nekog ko sarađuje sa potencijalnom kompanijom za racunovodstvene usluge, kontaktirajte ga i raspitajte se o svim aspektima njihovog poslovanja. Ukoliko ne poznajete nikog ko je radio sa njima, pogledajte njihove reference i klijente, možda ćete tu naći nekog ko bi vam mogao opisati njihov način rada.


Zašto HLB T&M Consulting?

Naša strategija je da osnivamo dugoročnu saradnju sa kompanijama kojima pružamo usluge. Zbog dugoročne saradnje smatramo da su klijenti zadovoljni našim uslugama. Za podatke o našim klijentima, posetite stranu sa nekim od naših klijenata. Za dodatne informacije o referencama, kontaktirajte nas.

 

# Organizujte sastanak sa kompanijom za računovodstvo iz Beograda, upoznajte knjigovođe

Zaista je važno da organizujete sastanak pre nego što angažujete agenciju za računovodstvo u Beogradu. Na sastanku ćete upoznati osobe koje će biti zadužene za saradnju sa vama, moći ćete se upoznati sa iskustvom i znanjem koje poseduju a i videćete koje koriste programe za knjigovodstvo. Upoznajte osobe, proverite da li vam odgovaraju jer sa njima ćete provesti dosta vremena u budućnosti.

 

Zašto HLB T&M Consulting?

Smatramo da smo kvalitetno i profesionalno rešenje za vaše računovodstvene, knjigovodstvene i usluge poreskog savetovanja, ali na vama je da isto i proverite. Kontaktirajte nas, zakažite sastanak i odlučite da lli ispunjavamo vaše zahteve.

 

RAČUNOVODSTVENE USLUGE - HLB T&M CONSULTING BEOGRAD >>